Sådan overfører du din sag til Energy10 Web

Når din sag skal overføres til Energy10 Web, skal du sørge for, at din enhed har internetforbindelse.

Tilgå den specifikke sag, som du vil overføre og klik dernæst ganske simpelt på knappen ”Overfør sag”. I de efterfølgende dialogbokse trykkes der på "Fortsæt".

Når din sag er overført fra Energy10 Mobile, vil programmet returnere en beregning der viser det beregnede forbrug.
Muligheden for visning af et "mellemresultat" kan altid hentes, ved at klikke på knappen du ser herunder i toppen til højre, der viser et lommeregner-symbol.

Hvor finder jeg mine sager
Fanen ”Overførte” indeholde sager overført fra Energy10 Mobile og Energy10 Web. Fanen "Kladder" indeholder sager som er blevet oprettet i Energy10 Mobile.
Sager overført fra Energy10 Web til Energy10 Mobile, bliver automatisk hentet ind ved opstart af Mobile, forudsat der er netforbindelse. Hvis der overføres sager i løbet af dagen, er det nødvendigt selv at hente dem under indstillinger.