Energimærkning og ekstra data-opsamling i samme arbejdsgang

Energy Plus sammensmelter den kendte proces for energimærkning af bygninger med et udbudsmateriales forskellige krav til ekstraregistreringer.
Bygningsscreening ikon
Bygningsscreening
Vælg selv hvilke detaljer, du ønsker at have med om dine bygninger, installationer og bygningsdele.
Dataeksport ikon
Dataeksport
Få adgang til dataet som eksport til Excel, eksport til et struktureret dataformat eller få direkte adgang i Energy10 eller i Energy Projects.
Optimering ikon
Optimering
Anvend dataet fra eksisterende energimærker og supplér med dine unikke ønsker og behov.
Dokumentation ikon
Dokumentation
Indhente fotos af bygningsdele og installationer.
Ved udbud af energimærkning ses det ofte, at der stilles krav til supplerende registreringer, der ligger ud over den almindelige energimærkning.
 
Når du anvender Energy10, kan vi hjælpe dig med at få gennemført både energimærkning og ekstraregistrering i én og samme arbejdsgang!

Hvilke data kan registreres i Energy Plus?

Energy Plus er en overbygning til Energy10 (Web og Mobile), hvor du eller din kunde i samarbejde med Energy Systems selv bestemmer hvilke ekstra indtastninger, der skal udføres, når der alligevel registreres data til energimærket.
 
Det betyder dels, at du undgår dobbelt tidsforbrug på alle lokationerne - og dels at du er fri for at udføre ekstraregistreringer i særskilte Excel-regneark eller lignende.
 
Eksempler på ekstra registreringer, men som ikke er begrænset her til:
  • Fotoregistreringer
  • Tilstandsvurderinger
  • Udvidet registrering af pumper og/eller belysningsanlæg
  • Registrering af procesenergi ved diverse installationer
  • Registrering af sprinkleranlæg
  • Registrering af vandforbug og vandforbrugende udstyr
  • osv...

Med denne løsning registrerer du både energimærkningsdata og ekstradata i samme arbejdsgang. Der er masser af hjælp at finde fra felt til felt - og rullemenuer, der gør det simpelt at vælge rigtigt.

 

Data kan afleveres, som din kunde ønsker det, uanset om det skal afleveres i Excel-regneark, eksport til et struktureret dataformat eller til kundens adgang i Energy10 eller Energy Projects.

På samme måde sikrer vi gnidningsfri overlevering af billeder og eventuelt anden dokumentation.
Kontaktperson
Har du spørgsmål til et konkret udbud eller behov for uddybelse
Kontakt Jacob Rahbek Bach

Vores kunder siger

"Hjørring Kommune har i 2018 valgt at indgå et flerårigt samarbejde om brugen af Energy Projects til at effektivisere og efterbearbejde data fra energimærkning på en strategisk mere optimal måde."
Torben Mangaard Frandsen, Chef for Byggeri og Ejendomme
"Har vi brug for support, og det være sig akut ”i marken”, problemer med indberetning el. lign så er supporten lynhurtig, kompetent og altid med et smil på læben."
Jes Bøgelund, fagansvarlig energimærkning
"Energy Projects er et fantastisk system, som vi kommer til at bruge meget. Vi har med det samme præsenteret det for en flok kollegaer, der arbejder med energi, som kommer til at skulle bruge systemet direkte."
Johannes Thaarup, projektleder