Vil du være med til at gøre Danmarks bygninger grønnere? Energy Systems A/S søger programmør.

C#, DDD, service-oriented architecture, event sourcing, CQRS, TypeScript, React og test-driven development. Lyder det bekendt?

Hos Energy Systems A/S søger vi lige nu en programmør til vores dygtige, ambitiøse og videbegærlige team.

Du behøver ikke kende alle ovennævnte teknologier og metoder. Men hvis du elsker at løse problemer og skrive kode, som er let for andre at ændre, så er Energy Systems garanteret et godt sted for dig.

Vi forventer, at du har programmeret professionelt i minimum 5 år, har indgående kendskab til C#, webteknologier og automatiserede tests.

Energy Systems A/S er en moden virksomhed, drevet af iværksættere med et ægte ønske om at løse virkelige problemer inden for energi og byggeri. Du får medansvar for udvikling af vores portefølje af avancerede web- og mobilapps, og du indgår i alle teknologiske aspekter fra teknologivalg og arkitektur til implementering og test.

Vi har frie og varierende arbejdsdage med god ledelse uden en masse forhindringer og med fokus på at skabe og udvikle. Der kommer ofte gode – og mindre gode – ideer på bordet, hvor vi afprøver og diskuterer nye metoder, og der er plads til både at spørge og undre sig – og finde svar.

Du vil befinde dig blandt dygtige udviklere, som tør gå nye veje, men som også har erfaring nok til at finde i mål. Du vil kunne lære en masse af os, og vi forventer også at lære af dig.

Vi tilbyder desuden:

  • Behageligt kontormiljø med ro til fordybelse
  • God løn med pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Frokostordning og massage
  • Et godt socialt sammenhold med aktiviteter i og uden for arbejdstiden

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson
Vil du vide mere om stillingen eller ansøge?
Kontakt Jesper Buch-Rønne

Klik her for at ansøge jobbet