Gør Danmarks bygninger grønnere!
Energy Systems A/S søger erfarne softwareudviklere

Energy Systems A/S hjælper ejendomsejere i hele Danmark med at spare på energien, mindske CO2-udslippet og holde deres bygninger vedlige. I Danmark går 40% af vores energiforbrug til drift af bygninger, som derfor er blandt de største bidragere til klimaforandringerne[i]. Så potentialet er stort – og vi har brug for hjælp til at kunne indfri det.

Derfor søger vi en eller flere programmører til vores dygtige, ambitiøse og videbegærlige team.

Vores ønske er at finde dig, der elsker at løse problemer, skrive kode og lære nyt. Vi arbejder blandt andet med C#, .NET Core, domain-driven design, TypeScript, React og test-driven development og forventer, at du har 5+ års erfaring med flere af disse teknologier (udover eventuel uddannelse).

Du får medansvar for udvikling af vores portefølje af avancerede web- og mobilapps, og du indgår i alle teknologiske aspekter fra teknologivalg og arkitektur til implementering og test.

Vi har frie og varierende arbejdsdage med god ledelse uden en masse forhindringer og med fokus på at skabe og udvikle. Der kommer ofte gode – og mindre gode – ideer på bordet, hvor vi afprøver og diskuterer nye metoder, og der er plads til både at spørge og undre sig – og finde svar.

Energy Systems A/S er startet og drevet af iværksættere med et ægte ønske om at løse virkelige problemer inden for energi og byggeri. Vi er i dag en del af NRGi, som arbejder for et velfungerende samfund og en renere planet – og det støtter vi fuldt op om.

Vi tilbyder desuden:

  • Behageligt kontormiljø og en god frokostordning
  • God løn med pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Et godt socialt sammenhold med aktiviteter i og uden for arbejdstiden

 

Send din ansøgning til job@energysystems.dk - skriv venligst dit navn i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

[i] https://www.ft.dk/samling/20191/almdel/KEF/bilag/393/2229190.pdf og https://www.ft.dk/samling/20072/almdel/epu/bilag/185/556307.pdf

Kontaktperson
Vil du vide mere om stillingen eller ansøge?
Kontakt Lars Udengaard

job@energysystems.dk / tlf.70 22 93 10