Sagsoversigt og oprettelse af din sag

Til venstre på skærmen vil der, efterhånden som du opretter sager, komme en sagsoversigt meget lig den du kender fra Energy10.

For at komme igang skal man trykke på Opret sag, vælge hvilken type sag der er tale om og dernæst vælge hvilken bygningstype der er tale om.

Vær opmærksom på, at da E10Mobile er designet til at fungere offline er der ingen mulighed for at oprette en sag på baggrund af BBR-data. Man skal derfor selv indtaste alle relevante oplysninger vedr. ejendomsdata fra BBR.