Sådan overfører du din sag til Energy10

Når du ønsker, at din sag skal overføres til Energy10 Web, skal du sørge for, at din enhed har forbindelse til internettet, på den ene eller anden måde.

Tilgå den specifikke sag, som du vil overføre og klik dernæst ganske simpelt på knappen ”Overfør sag”.

Efter et øjeblik, melder programmet retur til dig med en besked på, om sagen er korrekt overført eller ej.

Sagen vil på din enhed nu kunne findes i mappen ”Overførte”, som findes i sagsoversigten, som hér anvist.

Fanen ”Overførte” kan indeholde både sager overført fra og til Energy10 Mobile samt sager overført fra og til Energy10 Web.

Sager overført fra Energy10 Web, skal hentes manuelt ind på enheden under ”Indstillinger”.

Du kan også overføre en sag fra Energy10 Web til Energy10 Mobile

Hvis du ønsker, at indtaste din sags BBR-oplysninger, og andre ting, som du kan løse på kontoret, inden du besigtiger boligen, kan det nemt lade sig gøre.

Sagen oprettes i Energy10 Web, og udfyldes med det data du ønsker.

Herefter skal du via sagsoversigten med flueben markere den sag, der ønskes sendt til den mobile enhed, hvorefter man trykker ”Send til Energy10 Mobile”

Sagen findes nu i Energy10 Web under ”Overførte”, men ligeledes også på din mobile enhed, hvis du naturligvis har sørget for, at den er forbundet til internet.

Du bør sikre dig, at sagen er overført, inden du forlader kontoret/internetforbindelse, så din enhed nu også har fået overført sagen korrekt.

I de tilfælde hvor sagen ikke er overført, kan du tilgå ”Indstillinger”  (tandhjulet) på Energy10 Mobile, hvor du kan få enheden til manuelt at søge efter sager, der er sendt til ens specifikke Energy10 Mobile-konto.

Når din sag er overført fra Energy10 Mobile, vil programmet returnere en beregning der viser det beregnede forbrug.

Dette kan være med til at give en indikation om sagens resultat, i forhold til et oplyst forbrug eventuelt.

Muligheden for visning af et "mellemresultat" kan altid hentes, ved at klikke på knappen du ser herunder i toppen til højre, der viser et lommeregner-symbol.