Generelle Energy10 Mobile FAQ

Hvilke krav er der til online/offline brug af Energy10 Mobile?

• Ved oprettelsen af brugere i Energy10, skal enheden have internetforbindelse.
  • Når sagerne oprettes og indtastes, behøver du ikke internet forbindelse.
  • Når sager skal overføres til/fra Energy10 Mobile og til/fra Energy10 Web, skal der være internetforbindelse.

Kan der køres online Backup?

• Vi anbefaler, at aktivere SkyDrive eller lign. backupsystem på din enhed, som derved sikre backup af alle dine sager mv. hver nat, hvis enheden er i nærheden af en WIFI-forbindelse.